2008. november 20., csütörtök

Új gasztroblog: Kispiskóta

Mérlegem nincs otthon, így az összes mennyiség csak hozzávetőleges - ezzel a szimpatikus vallomással vezeti be néhány hete indult, Kispiskóta című gasztroblogját főző/író/fotózó szerzője (akit jól ismerünk, de nem áruljuk el, hogy kicsoda). Ennek megfelelően, még sosem sikerült változtatás nélkül megfőznie egy receptet; szerencsére a változtatás gyönyörködtet. Mottója: ehető alapanyagokból nem lehet rosszat kihozni. Ha van tíz perce, összedob egy kis piskótát. Vagy mást; például a képen látható zöldhagymás-diós pennét, amely főleg olyan esetekre ajánlható, ha nincs otthon semmi. Jó étvágyat!

1 megjegyzés:

"saját levében" írta...

Ez nem piskóta! Vagy mégis? Hajrá arnolfinis gasztrobloggerok!