2008. november 21., péntek

Lapok Susanniából

Két lapot kaptunk a napokban Lakner Zsuzsától, Stuttgartból. Az egyik egy gyönyörű eredeti, klasszikus ragasztott kollázs, preparálva, címkézve, s a születésnapi dátumommal pecsételve, egyúttal a Nevezetlen Dátumok Fala című elektrografikai sorozatomra reflektálva; kitüntető figyelmesség, megható és lélekemelő gesztus. A másik egy igazi képeslap, a Carted projekt keretében kinyomtatva, Made in Susannia 21th. Century. Méghozzá november 17-i, első napi pecséttel, amely első nap amúgy véletlenül (vajon a művészetben vannak-e véletlenek?) Ida Mama - az Arnolfini Archívum család-tagja - születésnapja is volt egyben. Lenyűgöző az a következetesség, precizitás, ihletettség, összetéveszthetetlenség és konstans csúcsminőség, amivel Zsuzsa dolgozik; igazán büszkék vagyunk arra, hogy barátaink és állandó szerzőink között tudhatjuk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Idának ezúton kívánok sok boldog születésnapot, és ugyancsak ezt kívánom a 15 éves Arnolfini Archívumnak és életre hívóinak, az egész családi reneszánsz alkotócsoportnak és teljes baráti körének, szeretettel:
Láng Eszter
Ui. Ugyan véletlen-e, hogy a szóellenőrzés épp a "colab" karaktercsoportot kéri beírni, amiről persze rögtön az együttműködés jut eszembe :))