Vannak blogok, amelyek mintha mindig is léteztek volna, és nyilvánvalóan mindig is létezni fognak. A "saját levében" című gasztroblog még csak egy éve létezik - egész pontosan: pontosan egy éve (indulásáról, annak idején, némi csúsztatással, mi is beszámoltunk) -, ami jó alkalmat kínált házi mindenes szerzőjének, hogy elmerengjen az esetleges hibernálás lehetőségén (kenyerem javát megfőztem; a tátracsúcson kell abbahagyni; több lap, mint kolbász; rántottam eleget, rántson most már más is; ingyenblognak híg a leve; nem bírom már szalontüdővel; mondjátok meg Máriának, szeletem; satöbbi). Szerencsére rövid úton arra jutott, hogy ez teljes képtelenség; elvégre, ahogy a művelt blogger mondja: só, must, gó, ón. Vagy ahogy Rezső, a séf szava járt: soha ne hagyjátok kihűlni a rezsót. És ez jól van így.
2009. január 13., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
De ha végre "összefut a nyáj számban" (ZS.E.) akkor nem hagyhatom szétszéledni őket!
Megjegyzés küldése